Відзначено День Перемоги

   9 травня у сільському парку біля Братської могили відбувся мітинг приурочений 74-й роковині Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

 В ході підготовки до Дня Перемоги  держава відзначила ветеранів. Надано грошову допомогу інвалідам війни, учасникам  бойових дій,вдовам, сім’ям загиблих та учасникам війни.

   За сприяння народного депутата України Миколи Кучера, керівників ПП «Валентина» Василя Гондарука, Вадима Оркуша та ФГ «Агроновація» Олександра Паламарчука  відвідано сім’ї учасників бойових дій, інвалідів війни, вдів, вручено матеріальну допомогу та продуктові набори.

   При підготовці до відзначення 74-ї річниці Перемоги проведено відповідну роботу ЗОШ І-ІІІ ступенів, господарюючими суб’єктами та громадськістю села по підтримці та збереженню в належному стані пам’ятників та місць захоронення.

   Наші односельчани пам’ятають якою страшною трагедією була Друга світова війна. 176 чоловік з нашого села залишилось в братських  могилах Європи.

   Давно відгриміли ті бої та в нинішнього покоління й на мить не згасає пам’ять про тих, хто приніс велику Перемогу. На жаль. ряди ветеранів рідіють.

   На даний час у селі проживають:

Інвалід війни – Волинкіна Ольга Савівна

9 вдів

21 учасник війни

144 дітей війни

10 воїнів-інтернаціоналістів

12 учасників АТО

    Продовжуючи славні героїчні традиції старших поколінь, воїни Збройних сил України захищають незалежність та територіальну цілісність нашої держави на її східних рубежах. І цей дух єдності поколінь і народу завжди буде незламним.

   Ведучі Вероніка Луценко та Наталія Вітковська до вітального слова запросили сільського голову Івана Пустовіта, директора ЗОШ Віру Рябоконь, керівника місцевого сільгоспформування Вадима Оркуша. Зворушливими на мітингу були слова та пісні у виконанні Оксани Панченко.

    Миру всім нам, єдності, здоров’я,  родинного тепла, благополуччя і довгих років життя у квітучій Україні.

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *