Батьківські збори в школі

6 лютого у Красносільської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулися загальношкільні  батьківські збори на тему: «Виховання особистості в умовах  нової української школи». На зборах були присутні: дирекція школи, педагогічний колектив, сільський голова – Пустовіт І.Я., батьки та представник громадських організацій «Бумеранг» - Дудник Н.Л., «СВІТОЧ» - Тихоненко О.О.

Грунтовно та виважено виступила перед громадкістю заступник директора з навчально – виховної роботи Тищенко Л.В. «Нова українська школа в освітньому просторі». Заступник директора з виховної роботи Панченко О. М. зауважила: «- Що виховання це не тільки теорія. Це, скоріше, вміння поєднувати свій життєвий досвід і вміння любити щиро і беззастережно. Тож відповісти на питання «Як виховувати дітей?» і складно, і легко водночас. Як не схибити у вихованні, що потрібно для того, щоб навчитися розуміти вашу дитину, як вона мислить, відчуває».

Практичний психолог Савченко Н.В. проінформувала присутніх про проблеми сьогодення щодо запобігання боулінгу в шкільному середовищі.

Медична сестра школи Гончар О.М. ознайомила батьків з вимогами Всесвітньої організації охорони здоров'я та рекомендаціями щодо недопущення невакцинованих (за відсутності протипоказань) дітей у заклади освіти. Зазначена вимога передбачена в Конституції України ст.3 та ст. 49, також в ст.15 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб» відповідно до якої дітям, які не отримали профілактичних щеплень згідно з календарем щеплень, відвідування дитячих закладів НЕ ДОЗВОЛЯЄТЬСЯ.

Сільський голова Пустовіт І.Я. у своєму виступі зосередив увагу присутніх на вирішенні проблемних питань громади передбачених Планом перспективного розвитку с.Красносілка на 2019-2021 роки, закликав до збереження навколишнього середовища, дбайливого ставлення до об’єктів благоустрою та соціальної інфраструктури, подякував за тісну співпрацю з адміністрацією школи та педагогічним колективом.

На завершення зборів виступила директор школи Рябоконь В.І., яка провела роз’яснювальну роботу серед батьків щодо проблеми булінгу серед підлітків та зауважила переглянути батькам спосіб життя своїх родин, встановити сувору батьківську заборону на перегляд насильницьких сцен у фільмах та комп’ютерних іграх.

  

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *