Чергова сесіяї сільської ради

13 лютого 2019 року відбулося засідання 30 сесії 7 скликання Красносільської сільської ради.

Про підготовку до відзначення 50-річчя сільського будинку культури, яке відбудеться 1 березня, інформувала директор СБК Г. Самойленко.

Головний бухгалтер сільської ради Н.Плаксій запропонувала внести зміни до сільського бюджету на 2019 рік та затвердити Програми збереження архівних фондів і розвитку сільського медичного закладу. Депутати своїм рішенням виділили із сільського бюджету 14,7тис.грн. субвенції на збереження архівних фондів районному трудовому архіву на 2019 рік та 83,0тис.грн.на забезпечення заробітньою платою працівників фельдшерсько-акушерського пункту у першому півріччі.

Сільський голова І. Пустовіт та директор ЗОШ В.Рябоконь інформували депутатів про необхідність проведення відповідних робіт з утеплення фасаду спортивної зали ЗОШ в рамках ХVІ обласного конкурсу проектів. Вирішено направити на черговий обласний конкурс проектів розвитку територіальних громад проект з утеплення та зовнішнього оздоблення спортивної зали школи за пріоритетним напрямом «впровадження енергозберігаючих та ресурсо-ефективних технологій в закладах бюджетної сфери»

У зв’язку із успішним завершенням обласних проектів розвитку у минулому році секретар сільської ради Л.Медвідь інформувала депутатів про необхідність передачі на баланс комунальному підприємству основних засобів, інших необоротних активів та поповнення статутного фонду КП «Комунальник».

Депутат сільської ради, бухгалтер комунального підприємства О.Загірняк доповіла про фінансово-господарський стан КП «Комунальник». Олена Андріївна зокрема повідомила, що тарифи на послуги з централізованого водозабезпечення з часу введення системи в експлуатацію залишаються незмінними. За цей період робилося усе щоби змінімізувати витрати споживачів на сплату послуги за водопостачання. Але вартість електроенергії з 2014 року зросла вдвічі, рівень мінімальної заробітної плати збільшився у п’ять разів, тому виникла необхідність у внесенні змін у розмір тарифів. Після палкої дискусії депутати вирішили затвердити тарифи у розмірі:

  • 10,5 грн. – для населення;
  • 12,6 грн. – для бюджетних організацій;
  • 15,75 грн. – для інших водоспоживачів

збільшивши їх на 35% .

Депутати також виділити матеріальну допомогу двом жителям села на лікування та розглянули ряд земельних питань.

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *