Новорічні заходи у Красносілці

Новорічні заходи у Красносілці

29 грудня в приміщенні сільського будинку культури, а 30 грудня у заводському клубі відбулися передноворічні концерти для жителів с.Красносілка

Директор  СБК Ганна Самойленко та художній керівник сільського клубу Оксана Панченко з великою відповідальністю підійшли до організації і проведення передноворічних заходів.

З вітальним словом до жителів громади звернувся сільський голова Іван Пустовіт.

Змістовно, на одному подиху пройшли концерти у закладах культури села. Глядачі отримали чимало  позитивних емоцій, незабутніх вражень і задоволення від виступів улюблених аматорів сцени у сільському будинку культури Поліни Вихристюк, Мирослави Вітер, Валентини Вихристюк, Максима Самойленка, а особливо у сільському клубі Ярини і Тетяни Оркуш, Валерія Медвідя, Таїсії і Василя Сутиків,  Галини Осадчук, Лариси Шкуренко та учнів місцевої школи. Всього взяли участь у новорічних концертах більше тридцяти учасників художньої самодіяльності.

Новорічні ранки за участю Діда Мороза та Снігуроньки пройшли в дитячому садку і місцевій школі. На розважальних заходах  для дітей проводилися цікаві ігри, конкурси, а по завершенню святкувань всі отримали новорічні подарунки.

Щирі слова вдячності висловлювалися на адресу народного депутата України Миколи Кучера, депутата обласної ради Володимира Зарічанського, депутата районної ради Олександра Ломаченського, директора ПП «Валентина» Василя Гондарука, директора СТОВ «Лан» Сергія Савченка, директора ФГ «Агроновація» Олександра Паламарчука, директора ДП «Бершадський лісгосп» Миколи Краснєєва, засновника ТОВ «СП-БІОГРАН» Олександра Лехмана, приватних підприємців Наталії Табанюк, Олега Щербатюка, які долучилися до забезпечення красносільських дітей новорічними подарунками.

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *