Розпочато будівництво амбулаторії

21.12.2018.

       Згідно розпорядження голови Вінницької обласної державної адміністрації Коровія В.В. Департамент будівництва, містобудування та архітектури ОДА визначено замовником  з будівництва 13 амбулаторій, в тому числі в с.Красносілка ,що фінансується в поточному році за рахунок коштів субвенції з державного бюджету  місцевим бюджетам на здійснення заходів, спрямованих на розвиток системи охорони здоров'я  у сільській місцевості.

         Красносільською сільською радою оформлено земельну ділянку, площею 0,40 га за адресою: вул..Шкільна,1в, укладено договір суперфіцію на її використання під будівництво амбулаторії.   За кошти районного бюджету розроблено проектно-кошторисну документацію  та отримано  експертний  звіт .

      Загальна вартість будівництва Красносільської амбулаторії загальної практики сімейної медицини  комунального  некомерційного підприємства "Бершадський  центр первинної медико-санітарної допомоги" - 6,5 млн. гривень .

     З ініціативи голови Бершадської райдержадміністрації Стефанцова І.В. депутати районної ради  своїм рішенням  виділили  з районного бюджету на співфінансування будівництва Красносільської  АЗПСМ - 650 тис. грн. і 63,0 тис. грн. на співфінансування  у придбанні та оформленні нового автомобіля  для медичного закладу, що будується.

    За підсумками  проведеної процедури відкритих торгів  переможцем  на виконання підрядних робіт  визнано ТОВ «Промислове будівництво» м.Гайсин, керівник Коломієць А.М.

     Підрядною організацією розпочато роботи  по будівництву Красносільської АЗПСМ . В даний час  проводиться  планування  будівельного майданчика, розпочато земляні роботи для влаштування фундамента під приміщення амбулаторії, загальною площею-317,3 кв.м. із вбудованим житлом для лікаря.

     Будівництво вказаного об'єкта  включено в план перспективного розвитку громади , району та області на 2019-2021 роки  з метою надання медичної допомоги  прикріпленому населенню с.Красносілки згідно із сучасними вимогами.

 

 

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *