Підготовка проекту розвитку територіальної громади

5 лютого 2019 року в приміщенні сільської ради відбулося засідання робочої групи щодо участі в ХVІ обласному конкурсі проектів розвитку територіальних громад  за участю сільського голови І.Пустовіта, секретаря сільської ради Л.Медвідь, голови ГО «СВІТОЧ» О.Тихоненко, головного бухгалтера сільської ради Н.Плаксій, директора Красносільської ЗОШ І-ІІІ ст.. В.Рябоконь.

На засіданні робочої групи після обговорення пропозицій В.Рябоконь та О.Тихоненко вирішено: за погодженням із Бершадською РДА та районною радою на ХVІ  обласний конкурс підготувати та подати проект з утеплення фасаду спортивної зали загальноосвітньої школи за пріоритетним напрямом «Впровадження енергозберігаючих та ресурсоефективних технологій в закладах бюджетної сфери».

Сільські ради, які не входять до складу об’єднаних територіальних громад  віднесені до першої  категорії  учасників обласного конкурсу,Граничний обсяг співфінансування з обласного бюджету для учасників конкурсу, які віднесені до першої категорії становить до 100 тис.грн., а власний внесок учасника – не менше 25% від загального бюджету проекту.

Загальний бюджет проекту з утеплення і зовнішнього облаштування  фасаду спортивної зали буде визначено після корегування проектно-кошторисної документації виготовленої у минулому році.

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *