День Святого Миколая

 

Вже другий рік поспіль напередодні Дня Святого Миколая у затишній, світлій, теплій залі Красносільського сільського будинку культури за підтримки та сприяння народного депутата України Миколи Кучера відбулася гарна подія. Тут юні красносільчани та гості із сіл  Маньківка, Шумилово, Крушинівка, М'якохід, Кошаринці, Сумівка мали можливість зануритися у казкову атмосферу та весело провести час. До дітлахів завітали справжні казкові герої: Маша і Медвідь, Фіксіки, Людина-Павук, Свинка Пеппа, Сірий Вовк, Святий Миколай і Снігурочка з виставою «Скриння щастя», «Шоу Аніматорів», під керівництвом Бендус Світлани Володимирівни із с.Баланівка.

Діти отримали чимало позитивних емоцій, адже вони були не лише глядачами цікавої вистави, а й активними її учасниками. Аматорам сцени вдалося створити веселий настрій, залучити юних глядачів до танців, різноманітних ігор та конкурсів.

Народний депутат України Микола Кучер та начальник відділу освіти, фізичної культури і спорту райдержадміністрації Оксана Тартачна побажали присутнім в залі приємно провести новорічно-різдвяні свята, успіхів у повсякденних справах і висловили впевненість, що із представників юного покоління виростуть справжні патріоти і будівничі вільної, суверенної, незалежної  України.

По завершенні цього чудового заходу діти отримали смачні подарунки до Дня Святого Миколая.

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *